Workshops

We verzorgen ook workshops op locaties en voor specifieke doelgroepen, jongeren, professionals, beleidsmakers… eigenlijk voor iedereen in een specifieke kader met een specifieke doelstelling. Op dit moment specialiseren we ons op het organiseren van workshops voor scholieren/jongeren in groepen van max 10 personen, dit omdat het proces vooral gericht is op persoonlijke ontwikkeling en geven we veel aandacht aan elke kandidaat.

De structuur van de workshop is zo dat we van eigen inzicht tot aan creatief schrijven alles doorlopen. De doelstelling van de workshop is naast het kennismaken met podium kunsten ook het ontwikkelen van communicatie bij de jongeren. We leren de jongeren communicatie als een middel te gebruiken om positieve doelen te bereiken (in dit geval mensen doen lachen). Maar de technieken die we aanleren kunnen ook gemakkelijk dienen om op andere positieve manieren te communiceren.

Dus om een lang verhaal kort te maken, we zouden graag eens langskomen om kennis te maken en om de mogelijkheden eens te bespreken.

Wat we doen in een notedop (3 Fases):

1. het bedenken, uitschrijven en brengen van eigen komisch materiaal (Inzicht)
2. het vorm geven aan de uitstraling van de artiest zelf om dit materiaal op het podium beter te kunnen brengen. Omgaan met publieksreacties is een aspect dat hierbij nauwgezet wordt opgevolgd. (Zelfkennis)
3. het monteren en afregisseren van de verschillende stukken show tot één toonmoment met alle deelnemers. (Doelgericht werken)

Wilt u meer weten? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op.

Harige groeten
De Hakims